Ristorante Novecento

Ristorante Novecento

Ristorante Novecento is een gezellig restaurant in het centrum van Haarlem. Voor een betaalbare prijs kan je hier heerlijk vers bereidde gerechten krijgen in een gezellige sfeer. Dit restaurant is al 23 jaar een goed lopende zaak. Ondanks dit alles, was er qua inrichting wel enige verfrissing nodig. Team WUNDRBAR heeft de mouwen opgestroopt en met een aantal kleine en grote veranderingen een nieuwe look & feel aangebracht. Door lichtere tinten zoals grijs, roze en wit te gebruiken, werd de zaak veel lichter en strakker. Met behulp van houten kistjes, kookboeken en keukengereedschap als accessoires, hebben we de ambacht van het koken beter laten uitkomen. Omdat Novecento heerlijk biologische wijnen schenkt, vonden wij dat dit een podium verdiende. Door gebruik te maken van krijtverf, industriële houders en een groot oppervlak komt de wijn beter uit en wordt het makkelijker kiezen voor de gasten. Door meer planten neer te zetten komt je interieur meer tot leven. En door het aanbrengen van enkele grappige teksten hopen we bij de gasten aan het lachen te krijgen. Het was al een gezellig restaurant, maar nu ook nog mee gegaan met de tijd. Bedankt Lily & Alfred voor onze eerste klus! 

  • OPDRACHTGEVER LILY & ALFRED
  • WANNEER JANUARI, 2016
  • WAAR  GIERSTRAAT 66, HAARLEM
  • WEBSITE  NOVECENTO.NL