Above & Beyond

Above & Beyond

Zaterdag 24 september was het zo ver. WUNDRBAR ging raven in de Ziggo Dome! Onze eerste ‘set dress’ klus voor de backstage studio van Above & Beyond. Deze Group Therapy sessie, zoals zei dat zelf noemen, is een jaarlijks terugkerend evenement ergens in een grote wereldstad. Dit jaar was Amsterdam de gelukkige. Via de grote speler in het livestreamen van evenementen NOMOBO werden we naar voren geschoven als mogelijke partner voor aankleding. Ons voorstel viel in de smaak en we kregen een GO. Met een grote bus hebben we al onze eigen spullen naar de Ziggo Dome gereden, gekleed in WUNDRBAR truien en met super veel zin, gingen we aan de slag. De bestelde achterwand stond al, dat scheelde in het opbouwen. Gelukkig konden we al onze eigen spullen gebruiken en hoefden we niet te veel in te huren behave voor de social media ruimte. Voor het extra Nederlandse tintje hebben we vijf gave fietsen opgehaald bij Johnny Loco en die in de ruimte gezet. Na een middagje schuiven en rommelen waren we uit de opstelling en kregen we zelf zin om plaats te nemen in onze huiskamer. Deze studio werd gebruikt als ruimte waar de DJ’s Tony, Jono & Paavo en hun gasten rondliepen en geïnterviewd werden. Ook werd onze toffe oude werkbank gebruikt als DJ booth om lekker wat tunes te draaien.

De mensen van Anjunabeats waren aan het werk in de social media ruimte en maakten ook de radio uitzending in de radio studio ernaast. Om iedereen de avond door te laten komen hebben we een top barista ingehuurd. Esther Maasdam maakte voor iedereen de lekkerste en mooiste koffie’s na ieders smaak en sterkte, vergezeld met een Brandy van Rooster & Wolf. Paavo zelf is een echte koffiegek en maakt samen met onze barista nog even zijn eigen koffie.

Toen Armin van Buuren binnenliep en en onze huiskamer gezellig noemde, konden we opgelucht adem halen, high fiven en even zelf met de voetjes van de vloer in de zaal! Turn up the love!

  • OPDRACHTGEVER MOJO CONCERTS
  • WAAR SEPTEMBER, 2016
  • WAAR ZIGGO DOME, AMSTERDAM
  • ABOVEANDBEYOND.NU