NOMOBO KANTOOR

NOMOBO Kantoorinrichting

Het kantoor van NOMOBO in Amsterdam ging uitbreiden en kreeg maar liefst twee verdiepingen erbij. Dat vroeg om nieuwe inrichting. Een grote klus qua oppervlak, maar ook omdat er veel werknemers een praktische, maar ook leuke werkplek moesten krijgen. Bij deze klus hebben we de volgende ruimtes onder handen genomen; de lunchruimte met vrolijk blauw en een lange eettafel, een zithoek voor de creatieve geest, 8 bureaus voor de productieafdeling, twee vergaderruimtes en last but not least het directiekantoor.
Door het hele pand heb ik ook flink huis gehouden met planten voor een fijne huiselijke sfeer en wist je dat planten het concentratie-vermogen verhogen door de zuurstof die ze afgeven? Ook ben ik als kunst-consultant actief geweest en hebben we verschillende kunstwerken van Internationale kunstenaars door het pand opgehangen. Je zal maar tegen deze werken mogen aankijken ;-).

Om met de quote van NOMOBO te spreken; CREATE, CAPTURE, IMMORTALIZE

  • OPDRACHTGEVER NOMOBO
  • WAAR Winter 2017
  • WAAR Asterweg 20 D1 Amsterdam
  • NOMOBO.TV