NOVECENTO TUIN PROJECT

NOVECENTO TUIN

Ook buiten steken we onze handen uit de mouwen. Voor Restaurant Novecento in de Gierstraat in Haarlem hebben we in de wintermaanden het interieur onder handen genomen. Maar voor de heerlijke zomerse maanden kon ook het terras op de binnenplaats een upgrade gebruiken. Voor een Italiaanse familie restaurant hebben we ons aan de Italiaanse smaak gehouden, met een modern tintje. Veel kruiden en het gebruik van potten en blikken uit de Italiaanse keuken. Ook de grote Italiaanse Laars doet je misschien terug denken aan die heerlijke vakantie in Italië. Verder hebben we gebruik gemaakt van hoge en lage tafels en gecombineerde stoelen en krukken in twee verschillende kleuren voor een vrolijk zicht. Kom gezellig een hapje eten en waan je in Italiaanse sferen.

  • OPDRACHTGEVER Restaurant Novecento – Italian Dining
  • WAAR Lente, 2017
  • WAAR Gierstraat 66, Haarlem
  • NOVECENTO.NL