KANTOOR STARTUP

Kantoorinrichting

Voor deze startup in Amsterdam West heb ik de inrichting gedaan afgelopen april. Het is een kleine ruimte en een uitdaging door de corporate uitstraling van systeemwanden/plafond, vloerbedekking en lamellen.
Toch zijn we de beroerdste niet en proberen we onze WUNDRBAR vibe ook hier toe te passen. Door de combinatie van vintage en planten, creëer je snel een huiselijke sfeer. Voeg daar nog wat gekke accessoires en een vintage bank aan toe en je hebt een leuke inspirerende huiskamer waar de creatieve geest de ruimte krijgt.
Voor de bureaus gaan we voor een industriële stijl en zoeken we hier nieuwe items voor. Praktisch gezien is vintage hier niet handig voor, want je moet goed zitten en lekker door kunnen werken.

  • OPDRACHTGEVER STARTUP (naam volgt nog)
  • WAAR April, 2018
  • WAAR Amsterdam West