ABOUT

Met een passie voor verzamelen en mooie unieke spullen, design, rommelmarkten en kunst ben ik WUNDRBAR begonnen. Je huis inrichten met spullen die niet uit één winkel komen –  verschillende ontwerpen en stijlen combineren en objecten met een verhaal – geven je interieur meer inhoud en is toch het leukste wat er is. Met mijn speurneus weet ik de leukste tweedehands items te scoren.

Met deze unieke items die overal vandaan komen kan je te gekke combi’s maken voor bijvoorbeeld een podium op een evenement of backstage bij een concert. WUNDRBAR gaat graag de uitdaging aan om bij jouw evenement een passend concept neer te zetten. Ook als je hulp nodig hebt bij het inrichten van je restaurant of kantoor, kan ik je helpen met een compleet andere uitstraling. Anders dan normaal, wundrbarrie en elke keer weer anders. Check mijn set dressing en restyling pagina voor de klussen die ik gedaan heb.

Met mijn ervaring in de kunst- en productie wereld en een creatieve geest ben ik inzetbaar op freelance basis. Heb je een leuke klus en iemand nodig die de boel van A tot Z op zich neemt? Stuur dan een mail naar hallo@wundrbar.nl.

“SOMETIMES WE NEED A LITTLE MAGIC.”

Lotte komt uit de kunstsector en heeft jarenlang de Affordable Art Fair georganiseerd, een betaalbare en toegankelijke kunstbeurs. Daar komt haar passie voor het verzamelen van kunst vandaan.

“Eigenlijk verzamel ik mijn hele leven al spullen, vraag maar aan mijn ouders. Ik sta enorm achter het concept dat kunst betaalbaar en voor iedereen moet zijn. Hetzelfde geldt voor leuke meubels en huisinrichting. Thuis is waar je je op je gemak moet voelen en elke dag weer blij wakker moet worden. Daarom ben ik altijd bezig met het veranderen van ons interieur. Nieuw schilderij erbij, leuk tafeltje voor de plant en een porseleinen tijger voor in de hoek. Geen plek in je huis is het niet waard om er iets leuks van te maken. Mijn hobby is op dit moment een beetje uit de hand gelopen en met WUNDRBAR uitgegroeid tot een droom.”

Lotte

lotte@wundrbar.nl