H1

Set dressing en inrichten van je evenement

‘A set dresser in drama (theater, film etc.) prepares the set with props and furniture to give it correct appearance and make sure each item is in correct position for each performance.’

Chique de friemel! Maar wat kunnen wij bij WUNDRBAR voor je betekenen? We kunnen je backstage, je green-room, je podium, je VIP-room, je interview-room of een saaie hoek op een evenement inrichten als coole huiskamer met toffe accessoires. Wil je juist iets unieks en af van dezelfde ingehuurde meubels die iedereen al heeft? Wij zorgen voor een te gekke combinatie van vintage, kunst en de WUNDRBAR vibe om jouw evenement net dat extra stukje fun mee te geven waar je nog naar op zoek was. We sluiten met onze ideëen graag aan op jouw concept, dus komen we graag langs voor kennismaken, een kopje koffie en met een frisse blik.

Met een passie voor het verzamelen van unieke en exclusieve vintage meubelstukken en de hobby om te combineren en in te richten, willen we jou graag helpen om samen te creëren. We focussen ons op de kracht van vintage meubels en kunst om daarmee een bepaalde sfeer neer te zetten, gecombineerd met de WUNDRBAR touch. We hebben al op verschillende locatie’s onze WUNDRBAR huiskamer ingericht en zullen elke keer, in overleg, jouw idee of thema verwerken in een nieuwe en spannende set. Check de resultaten hieronder voor een idee.

Mocht je vragen hebben, interesse in een offerte of zin in een kopje koffie, mail ons dan via hallo@wundrbar.nl.

PROJECTEN